Сестре Аруновић - тим који побеђује - Страница 2 од 3 - Нaђa Хигл

Sestre Arunović – tim koji pobeđuje

Postaveljeno 22.09.2017. / Pregledi: 3.818 pregleda.
Strana
2 od 3

Zorana je napredovala ogromnim koracima

Na početku sam bila savetnik, a onda malo po malo, eto mene u ulozi trenera. Par godina nakon toga spakovala sam opremu u kofer i rekla da je kraj. U momentu prekida bila sam zaslužni sportista. To je najviše zvanje koje sportista Republike Srbije može da ima.

Ni u jednom trenutku nisam zažalila zbog te odluke. Znala sam da Zorani treba posvećeni stručnjak. Svim silama potrudila sam se da to i postanem i odgovorim njenom talentu svojim znanjem.

Iako sam sa Zoranom rasla, tek kroz streljaštvo i profesionalni odnos smo potpuno odrasle. Na početku je bilo teško razdvojiti uloge. Sada sam sestra, a sada sam trener. Pa sam nakon istezanja opet sestra; i tako u krug… To zna svako ko je trenirao bliskog člana porodice.

Prolazite kroz čudne situacije, pa se malo svađate, pa meni nije jasno kako sestra može da me ne sluša a njoj nije jasno kako nju sestra može da muči na treningu? Milion pitanja i preispitivanja, da li smo na pravom putu, da li je moj oštar stav opravdan ili da li će zategnuta situacija da se prenese i na porodične odnose?

Strana
2 od 3

Ostavi komentar