Сестре Аруновић - тим који побеђује - Нaђa Хигл

Sestre Arunović – tim koji pobeđuje

Postaveljeno 22.09.2017. / Pregledi: 3.817 pregleda.
Strana
1 od 3

Zorana Arunović je nakon Jasne Šekarić jedna od naših najuspešnijih streljašica. Čast mi je što ih obe poznajem i što sam imala priliku da sa njima razmenjujem iskustva. Zoranu je u sam vrh dovela njena upornost i posvećenost ali pre svega rad sa izuzetno posvećenim trenerom, njenom sestrom Jelenom Arunović.

Streljaštvo: Osvajanje odličja u Mariboru 2017. - sestre Arunović
Streljaštvo: Osvajanje odličja u Mariboru 2017. – sestre Arunović

Poželela sam da i ona, iz trenerskog ugla podeli sa vama šta je nju i Zoranu dovelo do najsjajnijih odličja. U tekstu ispod će vam objasniti kako je došlo do toga da počne da se bavi ovim sportom, kao i kako je došlo do toga da postane sestrin trener streljaštva.

Piše Jelena Arunović:

„Streljaštvo je bilo moj izbor odmah nakon prvog treninga, na koji sam otišla sa nastavnikom fizičkog vaspitanja. Momentalno sam bila zaražena tim sportom. A onda sam par godina nakon toga zarazila svoju sestru Zoranu.

Trenirale smo zajedno, takmičile smo se zajedno. Imamo čak i jednu zajedničku medalju, srebro sa Prvenstva Sveta 2010. godine. Treći član ekipe bila je naša legendarna Jasna Šekarić. Neopisiv osećaj ponosa i sreće. Učestvovati sa Jasnom i zajedno sa njom i sa Zoranom osvojiti medalju, za mene bilo je ispunjenje snova.

Strana
1 od 3

Ostavi komentar