О блогу и осталим правним заврзламама - Нaђa Хигл

O blogu i ostalim pravnim zavrzlamama

Postaveljeno 23.07.2017. / Pregledi: 2.764 pregleda.

O već pomenutim pravnim „zavrzlamama“

Kao što već pomenuh, zovem se Nađa Higl, i ovo je moj lični blog, u kojem izražavam svoje lično mišljenje; a isto to važi i za ostale osobe koje budu pisale za ovaj blog. Dakle, ko god osim mene bude pisao za ovaj blog, izražavaće svoje lično mišljenje.

Ima još nekoliko osoba koje mi pomažu u vezi sa ovim (našim) blogom, zato će u nastavku ovog teksta biti korišćena množina kada budem govorila o ljudskim resursima ovog bloga (da ne pomisli neko da persiram sama sebi).

Sve video snimke ili fotografije koje objavimo ovde, ili su u našem vlasništvu, ili ćemo navesti izvore istih. Svaki tekst koji bude napisan i objavljen na ovom blogu, vlasništvo je ovog bloga, pa je samim tim pod zaštitom autorskih prava prema važećem Zakonu o zaštiti autorskih prava.

O autorskim pravima

Nećemo insistirati na tome da morate da nas kontaktirate ako želite da upotrebite tekst sa ovog bloga ili neki njegov deo, (iako ste to po zakonu obavezni); ali hoćemo insistirati na tome da na mestu na kojem ste upotrebili tekst, obavezno navedete naš blog nadjahigl.com kao izvor; a ako je u pitanju upotreba teksta na drugoj internet strani, insistiraćemo na tome da obavezno postavite i link ka članku na našem blogu sa kojeg ste taj tekst (ili neki njegov deo) preuzeli. Ako to ne budete uradili upravo ovako kako smo to ovde (u ovom pasusu) naveli, budite spremni da možete snositi sve moguće pravne posledice.

O „kolačićima“ i ostalim „grickalicama“

Trudićemo se da koliko je to moguće naš blog ne ubacuje previše „kolačića“ na vaš računar, ali kao što već znate (i kao što naš programer kaže), to je naprosto nemoguće.

Takođe, naš blog nadjahigl.com će vam prikazivati i reklame. Bez reklama se ne može…

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija, molim vas da mi se obratite na stranici za kontakt.

Ostavi komentar