Богиње... Да ли се икада појаве у правом тренутку? - Страница 2 од 2 - Нaђa Хигл

Boginje… Da li se ikada pojave u pravom trenutku?

Postaveljeno 11.08.2017. / Pregledi: 4.862 pregleda.
Strana
2 od 2

Strpljenje kao rešenje

Da vam ne govorim koliko sam vremena utrošila objašnjavjući mu zašto ne sme da se češe, dok sam mlađem samo govorila oštro “ne”. Veoma je bitno da ih redovno tuširate i tretirate preparatima koje vam lekari prepišu.

Ukoliko imaju temperaturu nemojte ih utopljavati jer to može samo pogoršati situaciju. Raskomotite ih i ukoliko je visoka temperatura, tuširajte ih češće. Oni su meni išli golišavi po kući iako je bila zima.

Imala sam sreću da su tokom zime dobili boginje i da mi nisu kukali kako žele napolje i da se nisu preterano znojili. Međutim, možete da zamislite decu od godinu i po i dve i po koji su tri nedelje vezani za kuću.

Poludela sam od njihovih izliva besa i nervoze, ali sam ih razumela i izdržala stoički. Ne mogu da se žalim, oni su takođe herojski to podneli. Imali su blistave i manje blistave trenutke, kao i sva deca.

Sada, kada je sve gotovo, mogu da kažem da sam srećna što su preležali makar jednu vrstu boginja, i što sad imam jednu muku manje.

Ono što vama savetujem je da se naoružate strpljenjem, jer ovaj period kada ste u karantinu, neće biti nimalo lak. Osmislite način da ih animirate i da im skrenete misli. Verujte mi, laknuće vam kada se sve završi.

O proizvodima koje sam koristila možete me pitati u porukama.

A naravno, možete nam preneti i vaša iskustva.

Strana
2 od 2

Ostavi komentar