Сестре Аруновић - тим који побеђује - Страница 3 од 3 - Нaђa Хигл

Sestre Arunović – tim koji pobeđuje

Postaveljeno 22.09.2017. / Pregledi: 2.561 pregleda.
Strana
3 od 3

Godinama smo radile na uspostavljanju sistema

Saglasićete se i vi da je izuzetno zbunjujuće kada morate biti i jedno i drugo. Kada morate da radite na sebi i da se menjate i prilagođavate situaciji. Godinama smo radile na uspostavljanju sistema. Nekada same, vrlo često uz pomoć saradnika, ali uvek uz veliko razumevanje i obostrano poštovanje.

I eto ga, dobismo strukturu odnosa, u kojoj se vrlo dobro zna šta je čiji deo posla, ko je u kom segmentu nosilac aktivnosti, šta može a šta ne. Bio je težak put do uspostavljanja te ravnoteže, ali ni jedan korak ka tome ne bih promenila. Ona je mene oblikovala koliko sam i ja nju. Zajedničkim snagama smo dosegle zvezde.

Osvajanje odličja u Mariboru 2017. u streljaštvu - sestre Jelena i Zorana Arunović
Zagrljaj posle svakog uspeha, ali i neuspeha

Zorana je pravi profesionalac. Od samog starta bilo je očigledno da je izuzetno talentovana. Trebao joj je neko kao što sam ja, da joj da formu i suštinu, da kroz trening angažuje većinu njenih kapaciteta i da isprati njenu posvećenost sportu kakav je streljaštvo.

A ja sam kroz višegodišnju saradnju izgradila osobu koja bez zadrške veruje u to što radim, osobu koja isprati svaku moju zamisao, vrhunskog sportistu koji ceni trenerski udeo u svojim rezultatima.

Odnos trener – sportista je izuzetno složen. Čast mi je što mogu da radim sa vrhunskim sportistom koji me iz dana u dan čini ponosnom.“

Posle ovakvih reči, samo mogu da dodam da se trud uvek isplati 🙂

Strana
3 od 3

Ostavi komentar