Како одабрати најбоља колица за вашу бебу? - Страница 2 од 2 - Нaђa Хигл

Kako odabrati najbolja kolica za vašu bebu?

Postaveljeno 09.08.2017. / Pregledi: 7.459 pregleda.
Strana
2 od 2

Praktičnost i umerenost

Kupila sam kišobran kolica i u tom trenutku su mi predstavljala idealno rešenje, dok nisam opet zatrudnela. S obzirom da većina zgrada u našoj zemlji ne poseduje rampe za kolica, morala sam jedan deo stepenica da ih nosim sa detetom unutra. To nije nimalo lak posao.

Malo po malo, uvidela sam da na taj način ne mogu da funkcionišem. Pokušala sam da ih niz stepenice spuštam na zadnja dva točka, ali kočnice su smetale te nisam uspevala.

Sada dolazimo do trećih kolica koja su bila ubedljivo najjeftinija. Ona su imala kočnicu između točkova i nije ni na koji način ometala ni penjanje ni spuštanje kolica uz i niz stepenice. Ta smo kolica najduže koristili.

Dakle, ukoliko živite u kući, moj vam je savet da definitivno uzmete „3 u 1“ kolica sa velikim točkovima. Ona idu po svim terenima a beba prosto uživa u vožnji. Ako se odlučite za njih, bez obzira gde živite, obavezno u obzir uzmite da li mogu da stanu u lift, da li prolaze kroz kapiju, kao i da li staju u gepek automobila.

Ukoliko živite u stanu, da sam na Vašem mestu, odabrala bih kolica čije su kočnice visoko postavljene kako biste mogli da ih na zadnjim točkovima spuštate i podižete uz stepenice (znam da sam dosadna, ali ne zaboravite lift).

Iz ovog ugla, meni je sada smešno koliko kolica je prošlo kroz moje ruke. Videćete i sami kada budete kupovali – kupićete mnoge stvari koje nećete ni jednom iskoristiti. Ipak je to neko drugo stanje koje nas tera da se ponašamo nesvojstveno nama.

Strana
2 od 2

Ostavi komentar